luni, 5 iulie 2010

Bursierii Comenius se întorc...

Iolanda BUCUROIU - abia ce s-a intors de la cursul Developing Oral Fluency in the English Language Classroom (Secondary), Exter, UK (20 iunie -3 iulie 2010).



































































În perioada 20.06-03.07.2010 am participat la cursul de formare prin programul Life Learning Programe pentru profesori de limbă engleză în Marea Britanie.
Titlul cursului este Developing Oral Fluency in the Secondary English Language Classroom și a fost organizat de către International Projects Centre din Exeter.
La curs au participat profesori de limbă engleză din Norvegia, Suedia, Finlanda, Germania, Spania, Italia, Bulgaria, Turcia și România
Pe parcursul celor doua săptămâni de curs am învățat foarte multe lucruri noi atat pentru un debutant cat si pentru cei cu experienta, pe care cu siguranță le voi folosi în activitatea mea de la catedra: metode moderne de predare a activităților de comunicare, idei practice, expresii uzuale folosite in partea de sud a Marii Britanii. Am beneficiat de prezentări ale orașului în care s-a desfășurat cursul, de prezentarea sistemului de învățămant din Marea Britanie, a fost un real schimb de experiență cu profesorii prezenți la curs, urmat de evaluarea cursului și ceremonia de acordare a certificatelor.
In timpul desfasurarii cursului participat si la câteva excursii, însoțiți de un ghid extraordinar ( Roger) : Boscastle și Castelul Regelui Arthur din Tintangel aflat pe coasta Oceanului Atlantic, Parcul National Dartmoor, Jurassic Coast, Dartington, Beer, Darmouth și bineinteles orașul Exeter în care s-a desfășurat cursul.
Multumesc ANPCDEFP pentru aceasta oportunitate, este un pas mare pentru un cadru didactic debutant.

Un comentariu:

  1. Felicitari! Asteptam prezentarea cursului la inceputul anului scolar 2010-2011.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere